Skip to main content

Woning ontruiming

Woning ontruimingservice

Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van woningen. Elke woning is anders en heeft een ander individueel verhaal te vertellen. Wij willen graag de band tussen opdrachtgever en ons bedrijf kort en dus menselijk houden. Dat is een van de redenen dat wij volledig gratis bij u langskomen voor een eerste gesprek/bezichtiging. Tijdens het rondlopen in de woning kunt u vertellen wat de bedoeling is en uw wensen aan ons kenbaar maken. Uiteraard denken wij met u mee en kunnen u vaak op weg helpen met de aanpak daar wij ondertussen aardig weten wat een woningbouwvereniging eist.

Ook als de woning verkocht moet worden kunnen wij ontruimen, verkoopklaar maken en daarna op een latere datum de rest nog afvoeren, een leeg huis verkoopt moeilijker.  

Is de woning ernstig vervuild? ook daar draaien wij onze hand niet voor om, er is namelijk altijd een reden voor geweest en u hoeft zeker geen plaatsvervangende schaamte daarover te voelen.

Aan het eind van de bezichtiging zullen wij u terplaatse vertellen wat het u gaat kosten, geen onduidelijkheden.

Na een akkoord gaan we aan de slag, op de datum die u wenst.  u levert een sleutel aan ons, bent er zelf bij of meld ons waar en wanneer de sleutel te halen. Na afloop en evt. controle door uzelf, kunt u direct de sleutel inleveren bij bv de woningbouw.

Neem direct contact op, u wordt binnen 24 uur geholpen tegen de beste prijs.
BelWhatsAppOfferte aanvragen
Repairs and house maintenance , Pressure washing

Reparaties en onderhoud

Vaak moet een pand weer in de oude staat worden opgeleverd. Wij kunnen binnen uw bedrijf ook onderhoud en reparaties uitvoeren.
Wij werken met vakkundig en betrouwbare mensen.
Wij kunnen u van dienst zijn met onderhoud en reparatie zoals:

  • Stuc- en schilderwerk.
  • Het verwijderen van vloerbekleding en herstofferen.
  • Het gangbaar maken van sloten en eventueel vernieuwen.
  • Allerhande reparaties en onderhoudswerkzaamheden.
Neem direct contact op, u wordt binnen 24 uur geholpen tegen de beste prijs.
BelWhatsAppOfferte aanvragen

Kortom Karel de Koning is voor u een betrouwbare partner in een moeilijke periode.

Karel de Koning is hèt adres voor een snelle en zorgeloze ontruiming. In goed overleg voeren wij de huisraad op een professionele manier af en nemen u werk uit handen. De woning wordt tot in de puntjes bezemschoon opgeleverd en we dragen zorg voor een goede bestemming van de inboedel. Eventueel voeren wij ook kleine reparaties uit zoals stuc- en schilderwerk.

Contact Formulier

  • Please let us know what's on your mind. Have a question for us? Ask away.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
2 manen met dozen in hun handen